Δανάη - Τερέζα Αρβανίτη

Η Δανάη – Τερέζα Αρβανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή είχε κλίση στη γυμναστική και ασχολήθηκε με πολλά αθλήματα (ρυθμική, ενόργανη, κολύμβηση, βόλλεϋ, στίβο, capoeira, ιστιοπλοΐα).

Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να καταλάβει τι πραγματικά ήθελε να κάνει. Ύστερα από αρκετές δουλειές, ταξίδια και πολιτισμικές επιρροές κατάλαβε πως της άρεσε να βοηθά. Κατά τα επόμενα χρόνια σπούδασε και έγινε παιδαγωγός προσχολικής αγωγής και ασχολήθηκε πολύ με τη Yoga. Πήρε τους βαθμούς 1 και 2 του reiki.

Σήμερα, μετά την παραμονή της στην Ινδία και αφού έλαβε το δίπλωμά της (Hatha, Ashtanga, Meditation, Pranayama) διδάσκει Yoga. Συνεχίζει και εργάζεται ως παιδαγωγός, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τη Yoga για παιδιά. Επιπλέον, την ενδιαφέρει η Yoga για θεραπευτικούς σκοπούς, μελετά και παρακολουθεί σχετικά σεμινάρια (π.χ. θεραπεία με τη χρήση mudra, YogaandChakra κ.α). Εκπονεί τη διπλωματική της εργασία με αντικείμενο τη Φιλοσοφία της Yoga.

Νατάσσα Γιανκοπούλου

Η Νατάσσα Γιανκοπούλου είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό.
και κάτοχος 3ης Πανελλήνιας νίκης στα 4x400 με τον Πανελλήνιο Σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια και με το πέρας των σπουδών της ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον χώρο της αεροβικής. Η επαφή της όμως με την φιλοσοφία και την κουλτούρα της μεθόδου Pilates την οδήγησε στο Λονδίνο, όπου πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Pilates, από την σχολή του AlanHerdman. Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Ελλάδα, ασχολήθηκε διεξοδικά με την βαθύτερη αναζήτηση της σχέσης σώματος και πνεύματος, με αποτέλεσμα την ειδίκευση της στη ρεφλεξολογία. 

Δήμητρα Γκοντίνα

Η Δήμητρα Γκοντίνα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική μέχρι 16 χρονών και από τότε η αγάπη της για τον αθλητισμό και την σωματική άσκηση αποτέλεσαν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή της. Έδωσε εξετάσεις στην Γυμναστική Ακαδημία και μετέπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με την διδασκαλία της μεθόδου Pilates.

Είναι απόφοιτος της σχολής Studio One Pilates Mat & Equipment με πιστοποίηση από τον Alan Herdman και παρακολούθηση σεμιναρίων από την σχολή Nysy και Studio One.